2ΩΡΟ WEBinarR

ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΑΔΕΙΑ

 

Σάββατο 12-12-2020 Ώρα 12:00

Φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων

1) Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο που θα παρακολουθήσω;

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη, περιλαμβάνει το πρώτο μέρος, την ομιλία του κ. Τζώρτζη Ρούσσου και του κ. Μάνου Ζαχαριουδάκη για το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου, την οποία θα παρακολουθείτε σε live streaming, ένα διάλειμμα 15 λεπτών και το δεύτερο και τελευταίο μέρος, στο οποίο ο κ. Ρούσσος και ο κ. Ζαχαριουδάκης θα καλύψουν ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους του σεμιναρίου θα μπορείτε υποβάλετε τυχόν απορίες και τις ερωτήσεις σας στο live chat ώστε να απαντηθούν στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, το οποίο θα έχει διάρκεια 45’. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά και στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, το περιεχόμενο της ομιλίας . Η θεματολογία και το περιεχόμενο του σεμιναρίου θα εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με πολύτιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του αθλητικού σας σωματείου, αλλά εάν ενδεχομένως επιθυμείτε να διατυπώσετε την δική σας περίπτωση και να λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές από τον κ. Ρούσσο, υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Skype κατόπιν ραντεβού.

 

2) Πως θα δηλώσω συμμετοχή στο σεμινάριο?

Για την δήλωση της συμμετοχής σας στο σεμινάριο το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής με τα στοιχεία σας. Την αίτηση μπορείτε να βρείτε εδώ . Στη συνέχεια αποστείλετε την αίτηση σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση somatia@trl.gr και θα λάβετε απαντητικό μήνυμα, στο οποίο σας επιβεβαιώνουμε ότι λάβαμε επιτυχώς την αίτησή σας.

3) Το ποσό που θα πληρώσω τι περιλαμβάνει?

Το παρόν σεμινάριο παρέχεται δωρεάν.

4) Εάν έχω κάποια απορία και χρειάζεται να μιλήσω τηλεφωνικά τι μπορώ να κάνω;

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά, καταχωρώντας την αίτηση συμμετοχής σας εάν χρειάζεστε βοήθεια! Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2103808783 και να μιλήσετε απευθείας με την Γραμματεία, ώστε να σας καθοδηγήσει για την δήλωση της συμμετοχής σας ή να επιλύσει οποιαδήποτε απορία σας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να μας αποστείλετε το ερώτημά σας και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση somatia@trl.gr

5) Εάν επιθυμώ να ακυρώσω τη συμμετοχή μου τι πρέπει να κάνω?

Εάν για οποιαδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μπορείτε να μας ενημερώσετε αν επιθυμείτε με ένα email, χωρίς όμως να είναι υποχρεωτικό.

6)Εάν δεν μπορέσω να παρακολουθήσω το σεμινάριο τι μπορώ να κάνω;

Η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι γνωστή αρκετές ημέρες νωρίτερα ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τη διαθεσιμότητά σας. Δυστυχώς η ημερομηνία διεξαγωγής δεν μπορεί να μεταβληθεί καθώς θα είναι σε ζωντανή μετάδοση και θα είναι κοινή για όλους τους συμμετέχοντες. Στην περίπτωση που δεν καταφέρετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της ομιλίας καθώς θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας για την παρακολούθηση του σεμιναρίου. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του βιντεοσκοπημένου σεμιναρίου, έναντι του ποσού των 30,00€ ώστε να το παρακολουθήσετε σύμφωνα με τη διαθεσιμότητά σας και να το κρατήσετε στο αρχείο σας.

7) Τα στοιχεία της αίτησής μου ή η συμμετοχή μου θα είναι ορατή από άλλους χρήστες?

Τα στοιχεία της αίτησής σας διατηρούνται στο αρχείο μας αποκλειστικά και μόνο έως το πέρας του σεμιναρίου. Η συμμετοχή σας είναι ορατή στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου εφόσον υποβάλλετε κάποια ερώτηση στο chat ώστε να απαντηθεί στο δεύτερο μέρος του σεμιναρίου, αλλά δεν είναι ορατό οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σας.

8)Τι απαιτήσεις πρέπει να έχει ο υπολογιστής μου για να παρακολουθήσω το σεμινάριο.

Η εκπομπή του σεμιναρίου γίνεται μέσω της πλατφόρμας Ζοοm και απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ μεσαίας ταχύτητας. Στην περίπτωση που παρακολουθήσετε από τον φορητό υπολογιστή σας θα μπορείτε να ακούσετε την ομιλία χωρίς να απαιτείται να προμηθευτείτε κάποιο εξάρτημα, ενώ εάν συνδεθείτε από desktop τότε εάν η οθόνη σας δεν διαθέτει σύστημα ηχείων, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε ακουστικά ή ηχεία, με πολύ μικρό κόστος.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΖΟΟΜ

Λίγο πριν την έναρξη του σεμιναρίου θα πρέπει να κάνετε τα εξής:
1) Θα σταλεί ένα link και o κωδικός του δωματίου που θα γίνει το σεμινάριο στο email που έχετε δηλώσει.
2) Πριν ξεκινήσει το σεμινάριο καλό θα ήταν να έχετε τσεκάρει την κάμερα και το μικρόφωνο από την συσκευή
3) Μπορείτε να συνδεθείτε στο δωμάτιο την μέρα και την ώρα είτε πατώντας πάνω στο link είτε μέσω του meting id.
4) Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά την εφαρμογή θα κατέβει στην συσκευή σας είτε αυτόματα είτε πατώντας το downland.
5) Όταν κατέβει ορίζεται το όνομα που θα εμφανίζεται στην σύσκεψη και join a meting και το κωδικό του δωματίου.
6) Ρυθμίζετε την ένταση ήχου και συμμετέχετε στο σεμινάριο πληκτρολογώντας τις ερωτήσεις σας στο Chat, οι οποίες θα απαντηθούν στο τέλος του σεμιναρίου, αν δεν έχουν καλυφθεί μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας.

 

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα εργαλεία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ως ακολούθως:
· Επάνω δεξιά εμφανίζονται τρεις μικρές παράλληλες γραμμές. Πατώντας σε αυτό το σημείο μπορείτε να υποβάλετε ένα ερώτημα προς το εισηγητή (εικονίδιο ‘Ask question’)
· Στο ίδιο μενού μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση του μικροφώνου και του ηχείου, το μέγεθος των χαρακτήρων της συνομιλίας (chat), να αποσυνδεθούμε από την πλατφόρμα κ.ά.
· Στο κάτω μέρος μπορούμε να πληκτρολογήσουμε ένα μήνυμα προς τους παρακολουθούντες και τους εισηγητές (Μπάρα που περιέχει το κείμενο ‘Write a message’). Η υποβολή γραπτών ερωτήσεων αντί προφορικών διευκολύνει τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Χρειάζεστε βοήθεια;

email: info@truelifemedia.gr 

Τηλ: +30 2103823937|