Η ώρα των εξατομικευμένων αναγκών

Ακριβώς επειδή μπορούμε στα δύσκολα, αναλαμβάνουμε να σας καλύψουμε κάθε σας ηλεκτρονική ανάγκη… Όταν λοιπόν οι «μαζικές»  εφαρμογές λογισμικού δεν μπορούν να σας κάνουν να  ξεχωρίσετε, εμείς σας πραγματοποιούμε το δύσκολο.

Στη σημερινή εποχή της εξειδίκευσης και της καινοτομίας ακουμπήστε στην truelifemedia για να ξεχωρίσετε σε ένα άκρως δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον !

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας μελετούμε, σχεδιάζουμε υλοποιούμε οποιαδήποτε custom εφαρμογή , το δικό σας software που φτιάχνουμε για τα δικά σας μέτρα και μόνο!

Με οδηγούς τη γνώση σε τεχνολογίες αιχμής και την εμπειρία μας στην ανάλυση και τον σχεδιασμό μικρών ή μεγάλων εφαρμογών λογισμικού, μπορούμε να υλοποιήσουμε ή και να συμπληρώσουμε κάθε απαίτηση σας στον κόσμο της πληροφορίας!

Η στρατηγική μας προσέγγιση

Το κλειδί βρίσκεται στην απλότητα

Αυτό που κάνουμε είναι τόσο απλό που μπορούν να το κάνουν όλοι. Οι «όλοι» όμως πρέπει να έχουν  το δικό μας επίπεδο γνώσεων και πιστέψτε μας αυτό δεν είναι καθόλου απλό…

Άρτια Ανάλυση απαιτήσεων = Custom εφαρμογές

Οκτώ βήματα που υλοποιούν τη δική μας εξειδικευμένη εφαρμογή:

-Καταγράφουμε τις απαιτήσεις σας

-Συλλέγουμε και αναλύουμε τις προδιαγραφές

-Συντάσσουμε και συμφωνούμε από κοινού στην μελέτη της ανάλυσης απαιτήσεων

-Καθορίζουμε το τελικό κόστος του έργου

-Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε  τις εφαρμογές ή σας προτείνουμε υπάρχουσες εφαρμογές λογισμικού τρίτων και φροντίζουμε για την διαλειτουργικότητα τους.

-Θέτουμε σαφή χρονοδιαγράμματα τόσο ως προς το χρόνο ολοκλήρωσης των διάφορων σταδίων όσο  και ως προς τον τελικό χρόνο υλοποίησης του έργου.

-Παραδίδουμε στον πελάτη το «προϊόν» για πιλοτική λειτουργία, ώστε  να γίνουν έγκαιρα όλες οι βελτιωτικές ενέργειες.

-Παραδίδουμε στον πελάτη το «τελικό προϊόν»

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε