Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά συστήματα προσαρμοσμένα σ’ εσάς

ΝΑΙ μιλάμε για τεράστια project και ΝΑΙ μπορούμε να τα φέρουμε εις πέρας…

ΝΑΙ μιλάμε για τη σύγχρονη εποχή της πληροφορίας όπου όλες οι επιχειρήσεις έχουν επενδύσει ή σχεδιάζουν να επενδύσουν σε πληροφοριακά συστήματα προκειμένου να αυξήσουν την απόδοση τους,  αυτοματοποιώντας οργανωτικές και παραγωγικές διαδικασίες.

Τέτοιες τεραστίου μεγέθους επιλογές ανήκουν σε τεράστιους οργανισμούς αλλά η διαφορά είναι ότι εμείς μπορούμε να τις προσαρμόσουμε στο δικό σας τρόπο οργάνωσης και στα οικονομικά σας ώστε να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα των μεγάλων σε κόστος που μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

Εν αρχή ην η συμβουλή λοιπόν.

Η επιλογή του κατάλληλου πληροφοριακού συστήματος όμως, αποτελεί αρκετά σύνθετο πρόβλημα για κάθε επιχείρηση. Στα πλαίσια εύρεσης ενδεδειγμένων λύσεων για την κάλυψη των λειτουργικών απαιτήσεων της επιχείρησης σας, η truelife media είναι ο συνεργάτης θέλετε να έχετε.

Δεν σας αφήνουμε να πέσετε στην παγίδα όποιου σας υπόσχεται τα πάντα!

Μετά από:

-Ανάλυση και μελέτη των αναγκών σας,

-Αξιολόγηση των υπαρχόντων και υπό σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων,  των διαθέσιμων πόρων σας,

Επιλέγουμε τις κατάλληλες τεχνολογίες και λύσεις και σας παραδίδουμε τις τεχνικές προδιαγραφές που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας.

Στο σταυροδρόμι της απόφασης

Από εκεί και πέρα έχετε 2 δρόμους και τα επόμενο βήμα είναι δικό σας: Είτε κάνετε μόνοι σας έρευνα αγοράς με βάση τις προδιαγραφές που σας έχουμε παραδώσει και προχωράτε στην επιλογή, την παρακολούθηση και την παραμετροποίηση του πληροφοριακού σας συστήματος, είτε αναλαμβάνουμε εμείς και σας τα παραδίδουμε «με το κλειδί στο χέρι».

-Σε κάθε περίπτωση οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας έχουν σαν βασικό στόχο τη βελτίωση της επιχειρηματικής σας απόδοσης.

-Σε κάθε περίπτωση συνδυάζουμε τα υπάρχοντα πληροφοριακά σας συστήματα με νέα.

-Σε κάθε περίπτωση μπορούμε να σας σχεδιάσουμε εκ του μηδενός το πληροφοριακό σύστημα που χρειάζεστε.

Είμαστε ο συνεργάτης που λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας καθώς και τις ικανότητες του ανθρωπίνου δυναμικού σας, αναλύουμε σχεδιάζουμε και προτείνουμε ή υλοποιούμε τις κατάλληλες εφαρμογές για τις ανάγκες σας.