Κατορθώνουμε το αδύνατο για τους πολλούς

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα… Πολύ μαθητευόμενοι μάγοι έστησαν site, eshop κλπ με μεγάλα προβλήματα στον κώδικα που τρέχει πίσω από την λειτουργία… Από την άλλη δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που με σκοπό το «δέσιμο» με τον κατασκευαστή του ιστότοπου κάποιες εταιρείες χρησιμοποιούν δική τους πλατφόρμα  και όχι αυτές του ανοιχτού κώδικα.  Έτσι όταν έρθει η ώρα να ζητηθούν αλλαγές αυτές πληρώνονται αδρά (αφού κοστίζει πολύ περισσότερο σε χρόνο και χρήμα η εκ νέου κατασκευή ενός site ή eshop και η καταχώρηση των δεδομένων του παλαιού site ).

Η παγίδα της μετάπτωσης των δεδομένων λοιπόν που πολλοί δεν γνωρίζουμε… Εκεί μπαίνουμε εμείς και οι μεγάλες τεχνικές μας ικανότητες. Δεν σας προτείνουμε να αλλάξετε τις δομές σας. Aνακατασκευάζουμε τις υπάρχουσες δομές σας και επανασχεδιάζουμε τον ιστότοπό σας, χωρίς να ανησυχείτε για τα δεδομένα σας .

Η Truelife Media σας δίνει λοιπόν τη λύση. Αναλαμβάνει την ανακατασκευή site σε πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα. Έτσι είστε ελεύθεροι να επιλέξετε στο μέλλον οποιονδήποτε συνεργάτη για την συντήρηση ή αλλαγή του ιστοτόπου σας. Επιπλέον, προκειμένου να μην χαθεί το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας (άρθρα, προϊόντα κλπ),  αναλαμβάνουμε την μετάπτωση των δεδομένων σας. Αν ρωτήσετε στην αγορά οι περισσότεροι θα σας πουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Εμείς το κατορθώνουμε.

Στην  truelife media πιστεύουμε στις συνεργασίες που στηρίζονται στην ελεύθερη επιλογή συνεργάτη, την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη και όχι στην εξάρτηση. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε μαζί μας γιατί σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και όχι γιατί δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε